Khamis, 19 Januari 2012

Keistimewaan Saya..hihi

assalamualaikum...(^_^)..

mood buat entri baru memang waktu-waktu macam gini la yea..sekarang pukul 12.25am..entri terakhir sebelum balik kampung sempena CNY..kat kmapung nanti tak boleh nak update blog..malam ni entry special sikit..hehehe..setiap orang mesti dah keistimewaan masing-masing..cupp cuppp ada juga kekurangan..tapi kekurangan tu kita tolak tepi dulu..hari ni kita cerita pasal keistimewaan dulu yea tuan-tuan dan puan-puan..hehehe (gelak macam buat-buat je kan?)..

malas nak tulis panjang-panjang..straight to the point!..keistimewaan saya adalah..jeng jeng jeng!!..tarraaaaa!!!





HAHAHA!! saya boleh makan ice-cream sundae mcd plus fries!!..makan sekali tahu! bukan asing-asing..hahahaha..errmm sebenarnya tak kelakar pun buat apa saya gelak..adehh malunyaa semua orang tak gelak..sorry..

rasanya sangat sedap seperti gula-gula guava (my fav gula-gula!)...ramai orang cakap, kenapa pelik sangat makan ice-cream dengan fries...tak pelik pun..ikut cara masing-masing la kan...cuba try buat test tengok macam mana rasanya..heeeee...pasti kamu akan buat berkali-kali lepas tu...saya tak marah kalau kamu lepas baca entri ni pastu kamu makan macam saya punya cara...saya alu-alukan..selamat mencuba!!




sooooooooo yummyyyyy..jangan lupa baca bismillah (^_-)v

28 ulasan:

  1. Salam,
    Terima Kasih Follow Sy,

    Sedap Tengok Makanan Lapor Plak..:)

    BalasPadam
  2. salam perkenalan =)

    saya folo balik kt cni ..

    BalasPadam
  3. Dh lama x mkn sundae McD...MMMM..Sdp nyeeee T____T" Hahaha

    BalasPadam
  4. haha..kalau nk tahu, adik beradik mira pon makan cm tu..adik mira lak makan nuget sambil cicah ngn eskrim..wahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha nnt nak try jugak la mkn nuget dgn ice cream..

      Padam
    2. wahhhh i pun salu makan fries ngan eskrem.. nak try nuget plak laaa
      :)

      Padam
  5. hye syahira..saya membuat kunjungan
    ..sedapnye sundae tuee

    BalasPadam
  6. lohh...mmg tak pernah buat la cenggitu...bleh try nnti...hihiks!

    BalasPadam
  7. agak pelik makan dengan fries, tapi apa salahnya mencuba kan? hehehe..

    salam perkenalan !

    BalasPadam
  8. ada jugak member makan camnie... pastu hencik johan cakap kat diorg... saper makan fries ngan sundae, mereka Alien... hahahha.. larikkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi!..so sy alien la eh??....hahaha

      Padam
  9. suka baca ur blog n i masukkan ur blog dalam my blog list :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe terima kasih lidia..terharu..(^_^)

      Padam
  10. Balasan
    1. pelik tp benar tp best!..try la nnt (^_^)

      Padam
  11. awak macam kazen saya..muehehhe..
    dia suka makan aiskrim dengan fries sekali..hoho

    BalasPadam
  12. eh syie x pna try mkn cm2 lg..nanti g mcd nk try lahh

    BalasPadam
  13. Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari www.Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://www.gombug.net/v1/BM/

    BalasPadam
  14. wah... ini aiskrim memang maverlesss....

    BalasPadam
  15. i did try it once tapi prefer just the ice cream only.hihi xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha...not ur taste mayb...tp ok lah try kan..(^_^)

      Padam