Rabu, 1 Februari 2012

Yee Sang


assalamualaikum...(^_^)...

semalam company buat makan-makan sempena CNY...alaa tu la yang makan kacau ramai-ramai tu..yee sang kan??..haaa betol la tu..pandai!..

itu merupakan aktiviti CNY yang pertama kali saya join..dan kalau nak tahu saya ni jakun sikit.tak makan makanan yang pelik-pelik..haha..rugi yang amat..semua menu yang disediakan bukan taste saya..saya cuba sikit je tapi tak boleh masuk perut la..semua menu adalah HALAL...dan dari situ saya dapat tahu yang masakan cina bukan taste saya..haha..guna copstik pun saya tak tahu..wahahaha..

ok ni ada beberapa keping gambar..layan je lah..weeeee..










7 ulasan:

  1. makan ja ka,angpau takda..HAHA

    BalasPadam
  2. eh mana boleh takde....hehe (^_^)

    BalasPadam
  3. ai nak cake tue jer...
    sedappppppppppppppppppppppp

    BalasPadam
  4. Lorrrr rugilar. Mesti x mkn byk kn??

    BalasPadam
  5. mcm mana agaknya rasa makanan tu ek? tak teringin pun nk try hehe

    BalasPadam
  6. hi, feel free to visit my new biz blog..ada banyak benda menarik menanti..Ada baju korea, handbags, baju kurung, tudung & will update soon..semua murah2..

    www.ikafantasicloset.blogspot.com

    BalasPadam