Ahad, 22 April 2012

Teater Muzikal Gerimis Mengundang

assalamualaikum...(^__^)v...

hai lama saya tak buat entri, tengok saja pada tarikh yang last tu..ok sebenarnya dah lama nak buat entri baru tapi masa tidak mengizinkan *sebenarnya malas, ALASAN!* hehe...ok entri ni saya saya mahu kongsi beberapa keping gambar semasa saya menonton teater muzikal gerimis mengundang..ini merupakan teater ke-2 yang pernah saya tengok..teater pertama ialah teater muzikal terima kasih cinta dan yang ke-2 teater muzikal gerimis mengundang..yang paling bestnya ialah, kedua-dua teater ni saya dapat tiket percuma dari 2 stesen radio! teater muzikal terima kasih cinta daripada hotfm dan teater muzikal geerimis mengundang daripada suriafm..(^___^) terima kasih berjuta-juta lemon kepada kedua-dua stesen radio ini..oleh kerana saya dah terlanjur menceritakan pasal kedua-dua teater ni, jadi saya terpaksalah meng'upload kan gambar kedua-duanya kan..bukan mahu bikin jeles,..hehehe...jum layannnnnnn....





 semua yang di atas adalah ketika menonton teater terima kasih cinta.
yang dibawah pulak semasa menonton teater gerimis mengundang.




 

  
gambar masa tengok teater gerimis mengundang tak banyak..ada 2 3 keping je..hehe..cukuplah tu, macam dah banyak jee..(^_^)v

okeh! jumpa lagiiiiiiiiiii tata titi tutu v(^_^)v

6 ulasan:

  1. wah! bestnya tgk teater di IB!

    BalasPadam
  2. hy dear..thanks for following me..dah follow awk balik..=)

    BalasPadam
  3. wah..sakan ye jumpa artis !! kelas gituh ! salam perkenalan..:D

    BalasPadam
  4. Salam. TQ sebab sudi follow blog aku. Ni nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER
    untuk musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP
    BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Nak cari sorang je lagi blogger. Kalau sudi
    nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan
    tengok balik) atau komen saja di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu
    menyertainya pun tidak mengapa. Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej
    ini tidak dibalas oleh anda sebelum 29/4/12 maka aku anggap anda tidak mahu
    menyertainya. Apapun terima
    kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/ :D

    BalasPadam
  5. terima kasih sudi blog saya tau...femesnye die.....

    BalasPadam