Sabtu, 17 Mac 2012

Nak Bayi..(^__^)v


assalamualaikum...(^_^)v...

haiiiiiiiiiiiiii...hari ni saya pergi Festival City...WOW!!.tempat dia sangat bersih..saya suka..parking dia sangat murah..orang tak ada ramai sangat..yang paling best sebab ada Econsave!...memang boleh save banyak sangat dalam tu..haha (^_^)v..tapi tadi tak beli apa pun biasalah tengah-tengah bulan ni memang nak kena save banyak..kena save dalam beg bukan save dalam Econsave..tadi pergi cuma untuk teman si cukiah beli baju baby...bukan baby dia sbb dia tak beranak lagi..beli baby tuk anak saudara dia yang baru lahir 3 hari..comel!!!...usha-usha baju baby kan mesti rasa nak ada baby kan?????????...wahhhh tak sabar nak ada baby sendiri...minta dengan mak baby kan tak pasal nanti kena hempuk dengan mak..haha..ermmmm tak apa lah nanti kalau ada rezeki, ada la tu..wahhh kahwin pun belum cik syira hoiiiii....ahhh tak kisah laaa..malas la nak type panjang-panjang..ini sebenarnya karangan pendek je, 120 patah perkataan..kalau lebih nanti kena potong markah. **oke cukup 120 patah perkataan, kalau tak percaya kira sendiri** layan gambar!

bercinta sampai ke syurga..insyaAllah

comel kan???..nama manja najwa latip..nama betul wawa najwa..haha *dia xde blog, so saya boleh buli dia kat sini..

ukur baju di badan sendiri...eeerrrr itu baju adik leee..memang la x muat!
dak gemok >,< haha
ahhhhh boooriingggggggg

kamu kamu dan kamu rasa kenapa yang sorang lagi tu tutup hidung?????...hurrrmmmm..hahahaha

hai saya Nora Danish...oke tata V(^_^)V

tak payah la kira cukup ke idak 120 patah perkataan..saya tak kira pun, main hentam je tu..kalau kamu kira, bagus!! kamu memang seorang yang mendengar kata...tahniah kerana kamu gigih!..haha..

buku 555
TERIMA KASIH!!

4 ulasan:

  1. menarik :) Suka :D hihi. Jom jemput lawat blog saya :) tq

    BalasPadam
  2. hai gak.. sory2 lama x buka blog, lewat ckit rply hehe thnx coz sudi btandang ke blog sy.. neway sy x da twttr.. xpndai guna hehe :P

    BalasPadam
  3. baju baby memang cantek cantek belaka n sooo cute kan kan kan?

    BalasPadam
  4. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

    BalasPadam